Tech-Protect® Stylus Touch Olovka Crna

Cijena bez popusta
39,99 kn
Članski popust
Niste prijavljeni - prijava
Za platiti
39,99 kn


Ovaj artikl trenutno pregledava još 3 korisnika.


Stylus olovka Tech-Protect jamči točnost i preciznost pri radu s tabletom. Elegantna, dvostrana aluminijska olovka Tech-Protect, izrađena od lakog aluminija. Touch Pen je alat koji radi s bilo kojom vrstom mobilnih uređaja s kapacitivnim zaslonom, uključujući tablete i pametne telefone s iOS-om i Androidom. Alat ima dva završetka, manji i veći, koji se razlikuju po tvrdoći. Završeci su izrađeni od mekog sintetičkog materijala koji djeluje na principu simulacije ljudskog prsta. Njihova prednost je što ne ostavljaju ružne tragove na zaslonu, a karakteriziraju ih visoka osjetljivost i precizna indikacija odabranih elemenata.

Često postavljana pitanja

Ovaj je proizvod dostupan za preuzimanje u poslovnici Shopping Centar Prečko, Slavenskog 1.
Ukoliko ga želite preuzeti u našoj drugoj poslovnici Importanne Centar, lokal broj 69, molimo da provjerite dostupnost na 0977570077 ili info@smartoprema.hr.
Također, ovaj proizvod je dostupan preko naše web trgovine ukoliko vam naše poslovnice nisu usput.

Ukoliko izaberete opciju "uplata na račun" poštarina je gratis bez obzira koliki je iznos kupovine. Također, plaćanje pouzećem (plaćanje dostavljaču gotovinom kod preuzimanja) iznad 300kn je također besplatno. Plaćanje pouzećem ispod 300kn iznosi 24.99kn, a plaćanje karticama 9.99kn. Najčešći rok isporuke je 1-2 radna dana, a za grad Zagreb nudimo dostavu unutar 3 sata, cijena 34.99kn (za odabir će te biti upitani u zadnjem koraku procesa kupovine).

Najbolje ocijenjeni proizvodi

© 2011-2022 smartoprema.hr | info@smartoprema.hr