Tech-Protect® Survive Armor maska sa zaštitnom folijom i stalkom za SGT A 10.1" Crna

Cijena bez popusta
119,99 kn
Članski popust
Niste prijavljeni - prijava
Za platiti
119,99 kn

Tech-Protect Survive - inovativna zaštita s oklopnim dizajnom. Iznimno izdržljiva maska i dizajnirana za zaštitu uređaja sa svih strana i tijekom najekstremnijih uvjeta. Tijelo modela Survive izrađeno je od čvrstog polikarbonata, a ostatak konstrukcije je proizvedena od TPU mat silikona koji prigušuje vibracije. Kućište je savršeno usklađeno, ima ugrađenu leću od polikarbonata i brtve koje štite mjesta koja su najviše izložena prašini, pijesku i vodi.

Materijal: tvrda plastika, TPU silikon

Često postavljana pitanja

Ovaj je proizvod dostupan za preuzimanje u poslovnici Shopping Centar Prečko, Slavenskog 1.
Ukoliko ga želite preuzeti u našoj drugoj poslovnici Importanne Centar, lokal broj 69, molimo da provjerite dostupnost na 0977570077 ili info@smartoprema.hr.
Također, ovaj proizvod je dostupan preko naše web trgovine ukoliko vam naše poslovnice nisu usput.

Ukoliko izaberete opciju "uplata na račun" poštarina je gratis bez obzira koliki je iznos kupovine. Također, plaćanje pouzećem (plaćanje dostavljaču gotovinom kod preuzimanja) iznad 300kn je također besplatno. Plaćanje pouzećem ispod 300kn iznosi 19.99kn, a plaćanje karticama 10kn. Najcesci rok isporuke je 1-2 radna dana, a za grad Zagreb nudimo dostavu unutar 3 sata, cijena 29.99kn (za odabir će te biti upitani u zadnjem koraku procesa kupovine).

Najbolje ocijenjeni proizvodi

© 2011-2020 smartoprema.hr | info@smartoprema.hr