Baseus® CALKLF-A19 Pleteni Lightning kabel 50cm crno-crveni

Cijena bez popusta
49,99 kn
Članski popust
Niste prijavljeni - prijava
Za platiti
49,99 kn

Baseus® Pleteni Lightning kabel za punjenje i prijenos podataka Apple uređaja. Izrađen je od dvostruke pletenice - silikona i najlona, ​​a ima ojačane krajeve. Zbog ove konstrukcije odlikuje se povećanom otpornošću na lomljenje i lomljenje unutarnjih snopopva, što rezultira gubitkom energije. USB i Lightning priključci su izrađeni od aluminija za povećanu izdržljivost i obojeni su na takav način da kabel lako možete pronaći pri slabom svjetlu. Kabel ima ugrađen remen koji vam omogućuje podešavanje duljine. Dužina: 50cm
NAPOMENA: Molimo provjerite kompatibilnost kabela s vašim uređajem. Ne odgovaramo za krivo naručen kabel.

Materijal: Dvostruko pleteni najlon

Često postavljana pitanja

Ovaj je proizvod dostupan za preuzimanje u poslovnici Shopping Centar Prečko, Slavenskog 1.
Ukoliko ga želite preuzeti u našoj drugoj poslovnici Importanne Centar, lokal broj 69, molimo da provjerite dostupnost na 0977570077 ili info@smartoprema.hr.
Također, ovaj proizvod je dostupan preko naše web trgovine ukoliko vam naše poslovnice nisu usput.

Ukoliko izaberete opciju "uplata na račun" poštarina je gratis bez obzira koliki je iznos kupovine. Također, plaćanje pouzećem (plaćanje dostavljaču gotovinom kod preuzimanja) iznad 300kn je također besplatno. Plaćanje pouzećem ispod 300kn iznosi 19.99kn, a plaćanje karticama 10kn. Najcesci rok isporuke je 1-2 radna dana, a za grad Zagreb nudimo dostavu unutar 3 sata, cijena 29.99kn (za odabir će te biti upitani u zadnjem koraku procesa kupovine).

Najbolje ocijenjeni proizvodi

© 2011-2021 smartoprema.hr | info@smartoprema.hr