Košarica
Vaša košarica je prazna!
😱

Vrijedi li SPIGEN Kuel® H12 auto stalak toliko novaca?

Prilikom odabira auto stalka najbitnije je odabrati poziciju koja ti odgovara. Ventilacija je najčešća opcija zbog jednostavnosti montaže auto stalka, a ne smeta vidnom polju tokom vožnje. SPIGEN Kuel® H12 naš je najprodavaniji auto stalak. Obzirom na čestu potražnju za njime, odlučili smo nešto i pametno napisati o njemu.

SPIGEN Kuel® H12

Što sadrži pakiranje?

Magnetni auto stalak za ventilaciju, 2 metalne pločice, 2 naljepnice za zaštitu od grebanja 

Koja je fora s magnetnim prihvatom?

Magnetni auto stalci osiguravaju praktičnost tokom vožnje. Mobitel se lako postavlja na auto stalak i jednako se tako lako miče. U užurbanoj sadašnjici gdje je jedna sekunda dovoljna za promjenom situacije, ovakvi stalci su idealan izbor za što sigurniju vožnju.

Koja je jačina magneta?

Ne možemo reći da svaki magnetni auto stalak ima jednaku jačinu magneta. Spigen se zbog svojih ugrađenih 6 magneta zato i našao u kategoriji najboljeg i najprodavanijeg auto stalka. Bilo da metalnu pločicu, koju dobiješ u pakiranju, staviš između maskice i samoga mobitela ili zalijepiš direkno na sam mobitel ili maskicu on će jednako držati. 

SPIGEN Kuel® H12SPIGEN Kuel® H12SPIGEN Kuel® H12SPIGEN Kuel® H12SPIGEN Kuel® H12

Kako se auto stalak koristi?

SPIGEN Kuel® H12 auto stalak jednostavan je za montažu. Sve što trebaš je njegov gumirani kraj umetnuti u ventilaciju. Spigen se pobrinuo i za različite širine rešetki te je time gumirani kraj rezan u dvije veličine kako bi mogao držati i na širim i užim rešetkama

Da bi mogao držati mobitel potrebno je staviti metalnu pločicu direknto na mobitel, masku ili između tvoje maske i mobitela (nije potrebno lijepiti pločicu u tome slučaju). Mobitel približi stalku i osjetiti ćeš privlačenje magneta prema tvome mobitelu. Kada poželiš maknuti mobitel sa stalka samo ga povučeš.

SPIGEN Kuel® H12 ima rotirajuću glavu od 360 stupnjeva, što omogućava još praktičnije korištenje i jednostavnije gledanje. Sve što trebaš da bi postavio glavu u određeni kut je zašarafiti kotač pod kutem koji si odabrao/la. Tvoj stalak je tada spreman za uporabu i čvrsto će držati tvoj mobitel.

Da li SPIGEN Kuel® H12 mogu koristiti na bilo kojoj ventilaciji?

Nažalost ne. Iako je napravljen da bude kompatibilan sa svim mobitelima, na neke ventilacijske rešetke se ne može montirati. U principu se može postaviti na bilo koju horizontalnu, vertikalnu i dijagonalnu rešetku ventilacije, ali ne može na kružni tip ventilacije.

Opravdava li cijena i njegovu kvalitetu?

Apsolutno da! SPIGEN Kuel® H12 jedan je od onih stalaka koji ćeš imati godinama. Rađen je od visokokvalitetnih materijala koji su otporni na grebanje ili slučajne udarce. Osim toga prilagođen je svim vrstama mobitela, pa i s vremenom kada promjeniš trenutačni, stalak ćeš i dalje moći koristiti.

 

 

Besplatna dostava u cijeloj Hrvatskoj iznad 70€

100% sigurna kupnja kreditnom karticom

Garancija zadovoljstva  povrat u roku 14 dana bez objašnjenja

Preko 1.300.000 zadovoljnih kupaca - od 2011. godine