Košarica
Vaša košarica je prazna!
😱

Saznaj sve o najboljoj audio opremi iz naše ponude - Tronsmart

Što se krije iza brenda koji je, za svog službenog ambasadora 2018. godine, potpisao nogometnu zvijedu Luisa Suáreza?

Saznaj sve o najboljoj audio opremi iz naše ponude - Tronsmart

U današnjem digitalnom dobu, gdje se glazba, podcasti i audio sadržaji konzumiraju više nego ikada prije, važno je imati pouzdanu i kvalitetnu audio opremu koja će oplemeniti tvoje iskustvo slušanja. U moru različitih brendova i proizvoda na tržištu, Tronsmart je onaj koji se posebno ističe svojom inovativnom tehnologijom i visokokvalitetnom audio opremom koja donosi vrhunski zvuk u svačiji život.

Kako je nastao Tronsmart? 

Osnivač Tronsmarta, Eric Cheng, elektronički je entuzijast koji je 2008. iskoristio svoju prvu plaću za stvaranje malog laboratorija u kojem je rastavljao tehnološke proizvode kako bi stekao bolje razumijevanje njihovih unutarnjih komponenti. Budući da se nalazio u Shenzhenu - azijskoj Silicijskoj dolini hardvera - pronalazio je komponente na lokalnom tržištu i sastavljao vlastite jedinstvene električne uređaje. Eric je preuzeo ovo samostečeno razumijevanje elektronike i iskoristio ga za stvaranje širokog spektra isplativih naprava. Nakon što je okupio tim od povjerenja, Eric je uspio dovesti svoju elektroniku koju je sam napravio u masovnu proizvodnju; čime je 2013. godine stvoren brend “Tronsmart”.

Tronsmart je okupio tim svjetski poznatih stručnjaka za istraživanje i razvoj kako bi kontinuirano stvarali najnovije i najbolje proizvode. Tronsmart zapošljava preko 200 talentiranih pojedinaca, od kojih su trećina inženjerski stručnjaci. Tronsmart doista vjeruje da ako kupcima ponudi kvalitetne proizvode po pristupačnoj cijeni, ništa ih ne može spriječiti u širenju. 

 

Saznaj sve o najboljoj audio opremi iz naše ponude - TronsmartSaznaj sve o najboljoj audio opremi iz naše ponude - TronsmartSaznaj sve o najboljoj audio opremi iz naše ponude - TronsmartSaznaj sve o najboljoj audio opremi iz naše ponude - TronsmartSaznaj sve o najboljoj audio opremi iz naše ponude - Tronsmart

Uz godine truda, Tronsmart je dobio preko 20 međunarodnih certifikata i patenata, mnoge ekskluzivne tehnologije kao što su SoundPulse®, TuneConn™. Proširio se na preko 90 zemalja, uključujući Sjevernu Ameriku, Južnu Ameriku, Europu, Bliski istok, jugoistočnu Aziju itd.
Posvećeni su pružanju nevjerojatne kvalitete zvuka za slušanje u zatvorenom i na otvorenom prostoru.

Zašto odabrati Tronsmart?

Tronsmart, kao lider u industriji audio tehnologije, kontinuirano postavlja standarde sa svojim proizvodima koji kombiniraju vrhunsku izvedbu, estetiku i pristupačnost. Evo nekoliko razloga zašto odabrati baš Tronsmart audio opremu kao svog partnera za uživanje u glazbi i zvuku:

  1. Vrhunska Kvaliteta Zvuka: Tronsmart uređaji nude izvanrednu kvalitetu zvuka koja će te oduševiti. Bez obzira da li se radi o bežičnim slušalicama, zvučnicima ili drugim audio uređajima, Tronsmart se ističe kristalno čistim zvukom, snažnim basovima i preciznim tonovima koji će poboljšati tvoje slušno iskustvo.

  2. Bežična Sloboda: S Tronsmart bežičnom audio opremom, možeš uživati u glazbi i zvuku bez ograničenja kablova. Njihove bežične slušalice i zvučnici koriste najnoviju Bluetooth tehnologiju koja omogućuje pouzdanu vezu i izvanredan raspon, pružajući ti slobodu kretanja bez gubitka kvalitete zvuka.

  3. Izdržljivost i Pouzdanost: Tronsmart proizvodi izrađeni su od visokokvalitetnih materijala i konstruirani s izdržljivošću na umu. Bez obzira na to jesi li avanturist u prirodi ili se više opuštaš u urbanom okruženju, Tronsmart audio oprema pratit će te u svim aktivnostima, nudeći pouzdanost i izvrsno iskustvo slušanja.

  4. Inovativne Tehnologije: Tronsmart stalno istražuje nove tehnologije kako bi unaprijedio audio iskustvo. Njihovi proizvodi često uključuju napredne značajke poput aktivnog poništavanja buke (ANC), upravljanje dodirima, vodootpornost i mnoge druge, što ih čini izborom koji se ističe u moru konkurencije.

  5. Pristupačnost: Iako nudi vrhunsku kvalitetu, Tronsmart audio oprema je pristupačna za širok spektar korisnika. Njihova politika cjenovne pristupačnosti omogućuje ti  da uživaš u vrhunskom zvuku bez prekomjernog trošenja.

Neka tvoje audio iskustvo bude na sljedećoj razini uz Tronsmart audio opremu. Bez obzira jesi li ljubitelj glazbe, podcasta ili netko tko jednostavno voli uživati u kvalitetnom zvuku, Tronsmart ima nešto za svakoga. Kvaliteta, pouzdanost i inovacija čine Tronsmart brendom koji se ističe u svijetu audio tehnologije. Isprobaj Tronsmart danas i doživi vrhunsko audio iskustvo koje će te oduševiti.

Besplatna dostava u cijeloj Hrvatskoj iznad 70€

100% sigurna kupnja kreditnom karticom

Garancija zadovoljstva  povrat u roku 14 dana bez objašnjenja

Preko 1.300.000 zadovoljnih kupaca - od 2011. godine