Bežične Slušalice Baseus WM01 TWS Pink

Cijena bez popusta
199,99 kn
Članski popust
Niste prijavljeni - prijava
Za platiti
199,99 kn

Odličan zvuk i kvaliteta za slušanje muzike i razgovor. Punjenje se odvija putem inovativne baze za punjenje koja može napuniti slušalice 4 puta. Set je zapakiran u elegantnu kutiju. Baseus TWS pružaju izvrsnu kvalitetu zvuka, sjajan izgled, dugo trajanje baterije i pristup glasovnom asistentu. Sama slušalica je približno veličine zrna graha i teška je samo 4 grama. Slušalice se međusobno bežično povezuju i podržavaju Bluetooth verziju 5.0. To osigurava savršeno uglađen prijenos zvuka bez ometanja ili odspajanja. Sustav za uklanjanje buke u potpunosti uklanja pozadinsku buku, osiguravajući visokokvalitetan, kristalno čist zvuk.
Specifikacije:
Bluetooth vezija: Bluetooth V5,0
Vrijeme reprodukcije muzike: 5 sati (70% glasnoće)
Vrijeme na čekanju: 250 sati
Vrijeme razgovora: 5 sati
Vrijeme punjenja: 1.5 sat
Baterija slušalica: Built-in 40mAh (svaka) (Li-Polymer)
Baterija baze za punjenje: 400mAh (Baza se puni oko 1.5 sati)

Često postavljana pitanja

Ovaj je proizvod dostupan za preuzimanje u poslovnici Shopping Centar Prečko, Slavenskog 1.
Ukoliko ga želite preuzeti u našoj drugoj poslovnici Importanne Centar, lokal broj 69, molimo da provjerite dostupnost na 0977570077 ili info@smartoprema.hr.
Također, ovaj proizvod je dostupan preko naše web trgovine ukoliko vam naše poslovnice nisu usput.

Ukoliko izaberete opciju "uplata na račun" poštarina je gratis bez obzira koliki je iznos kupovine. Također, plaćanje pouzećem (plaćanje dostavljaču gotovinom kod preuzimanja) iznad 300kn je također besplatno. Plaćanje pouzećem ispod 300kn iznosi 24.99kn, a plaćanje karticama 9.99kn. Najčešći rok isporuke je 1-2 radna dana, a za grad Zagreb nudimo dostavu unutar 3 sata, cijena 34.99kn (za odabir će te biti upitani u zadnjem koraku procesa kupovine).

Najbolje ocijenjeni proizvodi

© 2011-2022 smartoprema.hr | info@smartoprema.hr