Premium Mocolo® Zaštitno staklo za ekran za Huawei P30 Pro (UV Glass)

Cijena bez popusta
249,99 kn
Akcijska ušteda
50,00 kn
Članski popust
Niste prijavljeni - prijava
Za platiti
199,99 kn

Visokokvalitetno UV zaštitno staklo debljine 0.3mm. Služi za zaštitu od ogrebotina i pucanja LCD stakla prilikom pada. Prije stavljanja na ekran potrebno je očistiti ekran od prašine, nanijeti ljepilo te pažljivo centrirati staklo. Ukoliko je stavljeno na pravi način staklo je skoro pa nevidljivo. U pakiranju dolazi 1 komad. Staklo je od ruba do ruba. Staklo je kompatibilno sa svim zaštitnim maskama (case friendly).
Postavljamo u dućanu (samo SC Prečko), uređaj potrebno ostaviti 20-30 minuta.

Često postavljana pitanja

Ovaj je proizvod dostupan za preuzimanje u poslovnici Shopping Centar Prečko, Slavenskog 1.
Ukoliko ga želite preuzeti u našoj drugoj poslovnici Importanne Centar, lokal broj 69, molimo da provjerite dostupnost na 0977570077 ili info@smartoprema.hr.
Također, ovaj proizvod je dostupan preko naše web trgovine ukoliko vam naše poslovnice nisu usput.

Ukoliko izaberete opciju "uplata na račun" poštarina je gratis bez obzira koliki je iznos kupovine. Također, plaćanje pouzećem (plaćanje dostavljaču gotovinom kod preuzimanja) iznad 300kn je također besplatno. Plaćanje pouzećem ispod 300kn iznosi 19.99kn, a plaćanje karticama 10kn. Najcesci rok isporuke je 1-2 radna dana, a za grad Zagreb nudimo dostavu unutar 3 sata, cijena 29.99kn (za odabir će te biti upitani u zadnjem koraku procesa kupovine).

Najbolje ocijenjeni proizvodi

© 2011-2020 smartoprema.hr | info@smartoprema.hr