Košarica
Vaša košarica je prazna!
😱

Redmi Buds 6 Active

Redmi Buds 6 Active bežične slušalice dizajnirane su kako bi ponudile odličnu ravnotežu između cijene i njegovih perfomansi. Mi smo ih isprobali i jednom riječju ostali smo oduševljeni.

Redmi Buds 6 Active

Što dolazi u pakiranju 

Redmi Buds 6 Active slušalice dolaze s bazom za punjenje i kratkim vodičem za početak. Važno! Paket ne sadrži punjač i kabel za punjenje.

Izgled

Redmi je dokazao da za nisku cijenu možeš imati dizajnerske slušalice dobre kvalitete. Dolaze u čak četiri boje: crna, bijela, puder roza i svijetlo plava. Plastične su, uzduž slušalica se nalazi proziran dio koji otkriva unutrašanjost samih slušalica (čipova).  Samo kučište za punjenje je maleno i prikladno za nošenje u bilo kojem trenutku. Slušalice teže lagnih 4 grama te i nakon dugotrajnog slušanja nećeš imati osjećaj da ih nosiš.  

Baterija

Slušalice smo punili JOYROOM® JR-TCF02 20W Mini Brzi Zidni Punjač Type C + Type C to Type C kabel 1M  iz naše ponude, no ti ih možeš puniti bilo kojim drugim punjačem sa Type C priključkom. Ove slušalice nude impresivno trajanje baterije od čak 30 sati kada se koriste sa kutijicom za punjenje. Bez punjive baze (kutijice) mogućnost slušanja je 6 sati trajanja. 

Redmi Buds 6 ActiveRedmi Buds 6 ActiveRedmi Buds 6 ActiveRedmi Buds 6 ActiveRedmi Buds 6 Active

Aplikacija

Xiaomi nudi opciju besplatne aplikacije koja poboljšava iskustvo slušanja. Nakon svakih potrošenih 10% aplikacija na tvome uređaju šalje obavijest o trenutnom postotku baterije slušalica, a u aplikaciji možeš pronaći sljedeće značajke:

  • dodir - omogućuje vlastoručno postavljanje postavki dodira na slušalicama. Na primjer. jedan dodir sljedeća pjesma , dva dodira pojačavanje zvuka itd.
  • audio efekti - ova značajka služi za potpunu ugodnost slušanja. Želiš li izraženi bas ili ipak želiš uživati u glasu izvođača, sve to možeš reglulirati u aplikaciji.
  • dodatne postavke - promjena imena slušalica.
  • pronađi moje slušalice - savršena značajka za one koji često gube svoje slušalice. Putem aplikacije stisneš na pronađi moje slušalice i na izbor ćeš imati odabir za traženje lijeve, desne ili obje slušalice. Kada odabereš koje želiš pronaći, na tvojim slušalicama će se upaliti tihi alaram za jednostavan pronalazak.

Kvaliteta zvuka

Iznenađujuća čistoća zvuka nastaje zahvaljujući 14.2 dinamičkom driveru koji donosi niski frekvencijski odaziv. Iako ne nude napredne opcije poput aktivnog poništavanja buke (ANC), pasivna izolacija zvuka je dovoljno dobra za svakodnevne situacije. Redmi buds 6 Active dolaze u kombinaciji s DNN-om koji s akustičnim ENC algoritmom može učinkovito filtrirati pozadinsku buku okoline pružajući jasnoću zvuka u svakom trenutku neovisno gdje se nalaziš. 

Razgovor

Njegov sustav mikrofona uključuje algoritam za smanjenje buke za pružanje jasnoće svakom pozivu, čak i u vjetrovitom okruženju. Obzirom na samu cijenu slušalica, kvaliteta razgovora je i veća od samog prosjeka ostalih slušalica u tom rangu.

Besplatna dostava u cijeloj Hrvatskoj iznad 70€

100% sigurna kupnja kreditnom karticom

Garancija zadovoljstva  povrat u roku 14 dana bez objašnjenja

Preko 1.300.000 zadovoljnih kupaca - od 2011. godine