Univerzalna preklopna futrola A3 (4.8" - 5.2") Bijela

Cijena bez popusta
49,99 kn
Članski popust
Niste prijavljeni - prijava
Za platiti
49,99 kn

Futrola je namijenjena za kompletnu zaštitu uređaja te može služiti kao stalak. Uređaj je fiksiran unutar same futrole ljepilom koje se lako očisti nakon korištenja. Poklopac štiti ekran od grebanja i zatvara se magnetom. Ukoliko posjedujete rijedak telefon za koji je nemoguće pronaći zaštitu onda je ova futrola idealan izbor. U futrolu možete staviti kartice. Ukoliko želite koristiti kameru potrebnu je samo zakrenuti uređaj, ljepljiva baza je pomična. Dimenzije rubova: V:Š = 14.3cm x 7cm
Preporučamo da prvo izmjerite uređaj i izaberete valjanu veličinu. Za uređaje koji su veći od navedenih dimenzija izaberite veću futrolu.

Materijal: umjetna koža

Često postavljana pitanja

Ovaj je proizvod dostupan za preuzimanje u poslovnici Shopping Centar Prečko, Slavenskog 1.
Ukoliko ga želite preuzeti u našoj drugoj poslovnici Importanne Centar, lokal broj 69, molimo da provjerite dostupnost na 0977570077 ili info@smartoprema.hr.
Također, ovaj proizvod je dostupan preko naše web trgovine ukoliko vam naše poslovnice nisu usput.

Cena plačila po povzetju je 2,99 €, čas dostave je 1-2 delovnih dni. Za nakup nad 40 € je dostava brezplačna. Cena dostave za plačila s kartico je 1,37 € za nakup ki znaša manj kot 40 €. Za nakup nad 40 € je dostava brezplačna. Čas dostave je 1-2 delovnih dni.

Najbolje ocijenjeni proizvodi

© 2011-2020 SmartOprema.hr | info@smartoprema.hr