Univerzalna preklopna futrola A2 (5.2" - 5.5") Pink

Cijena bez popusta
49,99 kn
Članski popust
Niste prijavljeni - prijava
Za platiti
49,99 kn

Dodali ste trenutno sve raspložive komade ovog artikla u košaricu.


Futrola je namijenjena za kompletnu zaštitu uređaja te može služiti kao stalak. Uređaj je fiksiran unutar same futrole ljepilom koje se lako očisti nakon korištenja. Poklopac štiti ekran od grebanja i zatvara se magnetom. Ukoliko posjedujete rijedak telefon za koji je nemoguće pronaći zaštitu onda je ova futrola idealan izbor. U futrolu možete staviti kartice. Ukoliko želite koristiti kameru potrebnu je samo zakrenuti uređaj, ljepljiva baza je pomična. Dimenzije rubova: V:Š = 15.2cm x 8cm
Preporučamo da prvo izmjerite uređaj i izaberete valjanu veličinu. Za uređaje koji su veći od navedenih dimenzija izaberite veću futrolu.

Materijal: umjetna koža

Često postavljana pitanja

Ovaj je proizvod dostupan za preuzimanje u poslovnici Shopping Centar Prečko, Slavenskog 1.
Ukoliko ga želite preuzeti u našoj drugoj poslovnici Importanne Centar, lokal broj 69, molimo da provjerite dostupnost na 0977570077 ili info@smartoprema.hr.
Također, ovaj proizvod je dostupan preko naše web trgovine ukoliko vam naše poslovnice nisu usput.

Cena plačila po povzetju je 2,99 €, čas dostave je 1-2 delovnih dni. Za nakup nad 40 € je dostava brezplačna. Cena dostave za plačila s kartico je 1,37 € za nakup ki znaša manj kot 40 €. Za nakup nad 40 € je dostava brezplačna. Čas dostave je 1-2 delovnih dni.

Najbolje ocijenjeni proizvodi

© 2011-2020 SmartOprema.hr | info@smartoprema.hr