Univerzalna preklopna futrola A5 (3.8" - 4.3") Pink

Cijena bez popusta
49,99 kn
Članski popust
Niste prijavljeni - prijava
Za platiti
49,99 kn

Futrola je namijenjena za kompletnu zaštitu uređaja te može služiti kao stalak. Uređaj je fiksiran unutar same futrole ljepilom koje se lako očisti nakon korištenja. Poklopac štiti ekran od grebanja i zatvara se magnetom. Ukoliko posjedujete rijedak telefon za koji je nemoguće pronaći zaštitu onda je ova futrola idealan izbor. U futrolu možete staviti kartice. Ukoliko želite koristiti kameru potrebnu je samo zakrenuti uređaj, ljepljiva baza je pomična. Dimenzije rubova: V:Š = 12cm x 6.2cm
Preporučamo da prvo izmjerite uređaj i izaberete valjanu veličinu. Za uređaje koji su veći od navedenih dimenzija izaberite veću futrolu.

Materijal: umjetna koža

Često postavljana pitanja

Ovaj je proizvod dostupan za preuzimanje u poslovnici Shopping Centar Prečko, Slavenskog 1.
Ukoliko ga želite preuzeti u našoj drugoj poslovnici Importanne Centar, lokal broj 69, molimo da provjerite dostupnost na 0977570077 ili info@smartoprema.hr.
Također, ovaj proizvod je dostupan preko naše web trgovine ukoliko vam naše poslovnice nisu usput.

Ukoliko izaberete opciju "uplata na račun" poštarina je gratis bez obzira koliki je iznos kupovine. Također, plaćanje pouzećem (plaćanje dostavljaču gotovinom kod preuzimanja) iznad 300kn je također besplatno. Plaćanje pouzećem ispod 300kn iznosi 19.99kn, a plaćanje karticama 10kn. Najcesci rok isporuke je 1-2 radna dana, a za grad Zagreb nudimo dostavu unutar 3 sata, cijena 29.99kn (za odabir će te biti upitani u zadnjem koraku procesa kupovine).

Najbolje ocijenjeni proizvodi

© 2011-2020 smartoprema.hr | info@smartoprema.hr