SPIGEN Neo Flex™ HD Premium zaštitna folija za ekran za Samsung S21 AFL02549 - 2kom

Cijena bez popusta
119,99 kn
Članski popust
Niste prijavljeni - prijava
Za platiti
119,99 kn
POSLJEDNI KOMAD NA ZALIHI

Prozirna folija za zaštitu ekrana od ogrebotina. Prije stavljanja na ekran potrebno je očistiti ekran od prašine. Ukoliko je stavljena na pravi način folija je skoro pa nevidljiva. Izrađena je od visokokvalitetnog polikarbonata i ima 3H otpornost na ogrebotine, što učinkovito štiti ekran od oštećenja. Folija savršeno odražava prikazane boje i ima poseban premaz protiv masti koji štiti ekran od otisaka prstiju. Montaža folije je izuzetno jednostavna i pristupačna za svakog korisnika, jer je folija dizajnirana tako da nakon nanošenja ne ostavlja zračne mjehuriće. U pakiranju dolaze 2 komada.
UPUTE ZA MONTAŽU:
1) Započnite postavljanje u kupaonici odmah nakon kupke - vodena para će apsorbirati svu prašinu iz zraka i neće vas ometati tijekom instalacije.
2) Temeljito očistite i odmastite površinu zaslona, ​​a zatim je polirajte suhom krpom.
3) Premaz ugradite jednako ravnomjerno - možete ga postaviti s dvije trake, zalijepivši ih na stranu uređaja. Riješite se mjehurića zraka pravilnim guranjem tvari kružnim pokretima nekoliko desetaka sekundi. Učinite to tako da se ljepljivi sloj što bolje primi za ekran.

Često postavljana pitanja

Ovaj je proizvod dostupan za preuzimanje u poslovnici Shopping Centar Prečko, Slavenskog 1.
Ukoliko ga želite preuzeti u našoj drugoj poslovnici Importanne Centar, lokal broj 69, molimo da provjerite dostupnost na 0977570077 ili info@smartoprema.hr.
Također, ovaj proizvod je dostupan preko naše web trgovine ukoliko vam naše poslovnice nisu usput.

Ukoliko izaberete opciju "uplata na račun" poštarina je gratis bez obzira koliki je iznos kupovine. Također, plaćanje pouzećem (plaćanje dostavljaču gotovinom kod preuzimanja) iznad 300kn je također besplatno. Plaćanje pouzećem ispod 300kn iznosi 24.99kn, a plaćanje karticama 9.99kn. Najčešći rok isporuke je 1-2 radna dana, a za grad Zagreb nudimo dostavu unutar 3 sata, cijena 34.99kn (za odabir će te biti upitani u zadnjem koraku procesa kupovine).

Najbolje ocijenjeni proizvodi

© 2011-2022 smartoprema.hr | info@smartoprema.hr