Torbica za bicikl Wild Man® "L" Crna

Cijena bez popusta
149,99 kn
Članski popust
Niste prijavljeni - prijava
Za platiti
149,99 kn


Ovaj artikl trenutno pregledava još 2 korisnika.


Vodootporna torbica za bicikle WildMan savršen je pribor za obožavatelje biciklizma. Torbica se montira na okvir bicikla (može i na drugo mjesto po želji). Poklopac s prozirnim prozorom omogućuje vam da koristite telefon (dimenzije: 220x85mm - pogledajte sliku s dimenzijama) u pokretu, kao navigacijski ili glazbeni uređaj, jer torbica ima i priključak za slušalice. Torbica je napravljena s velikom pažnjom na detalje, a materijali su visoke klase tako da ne morate brinuti o svom uređaju prilikom udara ili pada.

 

Često postavljana pitanja

Ovaj je proizvod dostupan za preuzimanje u poslovnici Shopping Centar Prečko, Slavenskog 1.
Ukoliko ga želite preuzeti u našoj drugoj poslovnici Importanne Centar, lokal broj 69, molimo da provjerite dostupnost na 0977570077 ili info@smartoprema.hr.
Također, ovaj proizvod je dostupan preko naše web trgovine ukoliko vam naše poslovnice nisu usput.

Ukoliko izaberete opciju "uplata na račun" poštarina je gratis bez obzira koliki je iznos kupovine. Također, plaćanje pouzećem (plaćanje dostavljaču gotovinom kod preuzimanja) iznad 300kn je također besplatno. Plaćanje pouzećem ispod 300kn iznosi 24.99kn, a plaćanje karticama 9.99kn. Najčešći rok isporuke je 1-2 radna dana, a za grad Zagreb nudimo dostavu unutar 3 sata, cijena 34.99kn (za odabir će te biti upitani u zadnjem koraku procesa kupovine).

Najbolje ocijenjeni proizvodi

© 2011-2022 smartoprema.hr | info@smartoprema.hr