Baseus® CAMKLF-CG1 Pleteni Micro USB Kabel 2M

Cijena bez popusta
49,99 kn
Članski popust
Niste prijavljeni - prijava
Za platiti
49,99 kn

Baseus® Pleteni Micro USB Kabel. Kompatibilan je sa svim smartphone uređajima. Izrađen je od dvostruke pletenice - silikona i najlona, ​​a ima i ojačane priključke. Zbog ove konstrukcije odlikuje se povećanom otpornošću na lomljenje. USB i Micro-USB priključci izrađeni su od aluminija, povećavajući njihovu trajnost i obojeni su na takav način da lako možete pronaći kabel čak i pri slabom osvjetljenju. Kabel ima ugrađen remen koji vam omogućuje podešavanje dužine. Funkcija brzog punjenja također će osigurati da se povezani uređaji sigurno i brzo napune. Dužina: 2 metra
NAPOMENA: Molimo provjerite kompatibilnost kabela s vašim uređajem. Ne odgovaramo za krivo naručen kabel.

Materijal: Dvostruko pleteni najlon

Često postavljana pitanja

Ovaj je proizvod dostupan za preuzimanje u poslovnici Shopping Centar Prečko, Slavenskog 1.
Ukoliko ga želite preuzeti u našoj drugoj poslovnici Importanne Centar, lokal broj 69, molimo da provjerite dostupnost na 0977570077 ili info@smartoprema.hr.
Također, ovaj proizvod je dostupan preko naše web trgovine ukoliko vam naše poslovnice nisu usput.

Ukoliko izaberete opciju "uplata na račun" poštarina je gratis bez obzira koliki je iznos kupovine. Također, plaćanje pouzećem (plaćanje dostavljaču gotovinom kod preuzimanja) iznad 300kn je također besplatno. Plaćanje pouzećem ispod 300kn iznosi 24.99kn, a plaćanje karticama 9.99kn. Najčešći rok isporuke je 1-2 radna dana, a za grad Zagreb nudimo dostavu unutar 3 sata, cijena 34.99kn (za odabir će te biti upitani u zadnjem koraku procesa kupovine).

Najbolje ocijenjeni proizvodi

© 2011-2022 smartoprema.hr | info@smartoprema.hr