Smart Clear View Cover Samsung Galaxy Note 20 Ultra crni EF-ZN985CBEGEU

Cijena bez popusta
419,99 kn
Akcijska ušteda
30,00 kn
Članski popust
Niste prijavljeni - prijava
Za platiti
389,99 kn

Proizvod trenutno nije dostupan.


Namjenska UX tehnologija omogućuje Vam da dodirujete zaslon i povlačite prstom po njemu po potrebi te Vam čak prikazuje važne informacije kao što su vrijeme, datum i razina punjenja baterije. Smart Clear View Cover za Samsung Galaxy Note 20 Ultra ima novi dizajn prednje površine, koja je sada prozirna na desnom boku. Time dizajnerski komplementira stražnjoj strani, s vertikalnom postavom kamera. Kao i u prethodnoj generaciji, vaš mobitel će prepoznati masku i prilagoditi prikaz na ekranu. Tako ćete vidjeti sve bitne informacije i notifikacije bez otvaranja same maske. Naravno, možete i razgovarati sa zatvorenim Clear View Cover-om. Minimalističke dimenzije, smanjena debljina, izvrsna kvaliteta izrade i preciznost te trajnost uz provjerenu otpornost na habanje čine ovu masku sjajnim izborom za sve korisnike koji žele potpunu zaštitu mobitela.

Materijal: tvrda plastika

Često postavljana pitanja

Ovaj je proizvod dostupan za preuzimanje u poslovnici Shopping Centar Prečko, Slavenskog 1.
Ukoliko ga želite preuzeti u našoj drugoj poslovnici Importanne Centar, lokal broj 69, molimo da provjerite dostupnost na 0977570077 ili info@smartoprema.hr.
Također, ovaj proizvod je dostupan preko naše web trgovine ukoliko vam naše poslovnice nisu usput.

Ukoliko izaberete opciju "uplata na račun" poštarina je gratis bez obzira koliki je iznos kupovine. Također, plaćanje pouzećem (plaćanje dostavljaču gotovinom kod preuzimanja) iznad 300kn je također besplatno. Plaćanje pouzećem ispod 300kn iznosi 19.99kn, a plaćanje karticama 10kn. Najcesci rok isporuke je 1-2 radna dana, a za grad Zagreb nudimo dostavu unutar 3 sata, cijena 29.99kn (za odabir će te biti upitani u zadnjem koraku procesa kupovine).

Najbolje ocijenjeni proizvodi

© 2011-2021 smartoprema.hr | info@smartoprema.hr