HOCO S1 Univerzalni auto stalak s bežičnim punjenjem za ventilaciju

Cijena bez popusta
219,99 kn
Članski popust
Niste prijavljeni - prijava
Za platiti
219,99 kn

Dodali ste trenutno sve raspložive komade ovog artikla u košaricu.


Univerzalni auto stalak za ventilaciju za brzo bežično punjenje u automobilu. Klizne silikonske stezaljke s valjcima omogućuju jednostavno upravljanje jednom rukom. Uključeni Micro USB kabel omogućuje povezivanje držača na auto punjač i korištenje držača kao bežični punjač. To je praktično i sigurno rješenje za putovanje, osobito ako koristite navigaciju. Podešavanje finog mjerenja omogućuje kompatibilnost ručke s većinom uređaja dostupnih na tržištu. Potpuno podešavanje od 360 ° omogućuje da se telefon postavi na prikladan položaj za vozača. Mat završna obrada i satenski elementi.

Često postavljana pitanja

Ovaj je proizvod dostupan za preuzimanje u poslovnici Shopping Centar Prečko, Slavenskog 1.
Ukoliko ga želite preuzeti u našoj drugoj poslovnici Importanne Centar, lokal broj 69, molimo da provjerite dostupnost na 0977570077 ili info@smartoprema.hr.
Također, ovaj proizvod je dostupan preko naše web trgovine ukoliko vam naše poslovnice nisu usput.

Ukoliko izaberete opciju "uplata na račun" poštarina je gratis bez obzira koliki je iznos kupovine. Također, plaćanje pouzećem (plaćanje dostavljaču gotovinom kod preuzimanja) iznad 300kn je također besplatno. Plaćanje pouzećem ispod 300kn iznosi 19.99kn, a plaćanje karticama 10kn. Najcesci rok isporuke je 1-2 radna dana, a za grad Zagreb nudimo dostavu unutar 3 sata, cijena 29.99kn (za odabir će te biti upitani u zadnjem koraku procesa kupovine).

Najbolje ocijenjeni proizvodi

© 2011-2020 smartoprema.hr | info@smartoprema.hr