SPIGEN Essential® F310W 2x10W Bežični Dual brzi punjač crni 000CH24976

Cijena bez popusta
399,99 kn
Članski popust
Niste prijavljeni - prijava
Za platiti
399,99 kn

Praktičan punjač ​​uz vrlo naprednu tehnologiju, inteligentni indukcijski punjač Spigen F310W, koji omogućuje istodobno brzo punjenje dva uređaja odjednom, a također ima i brojne tehnologije koje podržavaju taj proces. Proizvod je izrađen od aluminijske legure i završen s materijalom koji ne kliže, tako da je telefon stabilan na mjestu punjenja. Punjač ima brojne implementirane tehnologije koje podržavaju i povećavaju sigurnost procesa punjenja, uključujući ControlHeat regulator temperature koji sprječava pregrijavanje uređaja ili Smart IC Chip Protection, čiji je zadatak suprotstaviti se električnim kratkim spojevima. Ugrađene LED diode punjača signaliziraju funkciju punjenja u suradnji s ControlLight i ControlSlip tehnologijom kako bi automatski prilagodile svoju svjetlinu okolini - ova funkcija je posebno korisna za vrijeme spavanja. Punjač ima napajanje od 36 W u kompletu, što vam omogućuje da u potpunosti iskoristite njegov potencijal. Kompatibilan je s bilo kojim uređajem koji ima funkciju Wireless QI punjenja. Minimalni izgled proizvoda savršeno se uklapa u službeni ured i u dom.
ZNAČAJKE PROIZVODA:
- 100% Original
- Pakirano u originalnom pakiranju
- Ulazni napon: 12V 3A
- Izlazni napon: 2 x 5W / 7,5W / 10W
- Tehnološki napredne značajke: ControlLight, ControlSlip, ControlHeat, Smart IC Chip zaštita
- Potpuno univerzalan
- Visoko funkcionalan
- Omogućuje vam da istovremeno punite dva uređaja
- Ima LED statuse punjenja

SET SADRŽI:
1 x Spigen F310W indukcijski punjač
1 x Spigen 36W napajanje

Često postavljana pitanja

Ovaj je proizvod dostupan za preuzimanje u poslovnici Shopping Centar Prečko, Slavenskog 1.
Ukoliko ga želite preuzeti u našoj drugoj poslovnici Importanne Centar, lokal broj 69, molimo da provjerite dostupnost na 0977570077 ili info@smartoprema.hr.
Također, ovaj proizvod je dostupan preko naše web trgovine ukoliko vam naše poslovnice nisu usput.

Ukoliko izaberete opciju "uplata na račun" poštarina je gratis bez obzira koliki je iznos kupovine. Također, plaćanje pouzećem (plaćanje dostavljaču gotovinom kod preuzimanja) iznad 300kn je također besplatno. Plaćanje pouzećem ispod 300kn iznosi 19.99kn, a plaćanje karticama 10kn. Najcesci rok isporuke je 1-2 radna dana, a za grad Zagreb nudimo dostavu unutar 3 sata, cijena 29.99kn (za odabir će te biti upitani u zadnjem koraku procesa kupovine).

Najbolje ocijenjeni proizvodi

© 2011-2020 smartoprema.hr | info@smartoprema.hr