REMAX® P5 Selfie štap Zlatni

Cijena bez popusta
79,99 kn
Akcijska ušteda
10,00 kn
Članski popust
Niste prijavljeni - prijava
Za platiti
69,99 kn

Visokokvalitetan Remax P5 selfie štap na razvlačenje. Kompatibilan je sa svim mobilnim uređajima. Zahvaljujući dužini štapa u vaš kadar stane više osoba, a neće se primijetiti da držite fotoaparat ili mobitel. Na ručici se nalazi prekidač koji je kabelom povezan s mobitelom na 3.5mm ulaz. Napravljen je od brušenog aluminija.
Zahvaljujući malim dimenzijama, štap je vrlo praktičan i jednostavan za nošenje. Dužina rasklopljenog štapa iznosi 72cm, sklopljenog je samo 18cm dužine. Drška je dodatno opremljena ogledalom koje vam omogućuje da provjerite jeste li ispravno namjestili štap prije fotografiranja. Spajanjem autoportreta s telefonom koristimo standardnu ​​utičnicu od 3,5 mm, povezujući je s priključkom za slušalice. U donjem dijelu uređaja nalazi se pjenasta drška, tu je i gumb kojim možete fotografirati. Štap se može postaviti u dva položaja, koji imaju mogućnost podešavanja od 360 stupnjeva.
Specifikacija:
Priključak: utičnica 3,5 mm
Kompatibilan s: većinom Android i Apple uređaja
Dimenzije: 35x210mm
Težina: 45g
Materijali: Aluminij
Maks. dimenzije telefona 59-86mm (približno 6 ”)

Često postavljana pitanja

Ovaj je proizvod dostupan za preuzimanje u poslovnici Shopping Centar Prečko, Slavenskog 1.
Ukoliko ga želite preuzeti u našoj drugoj poslovnici Importanne Centar, lokal broj 69, molimo da provjerite dostupnost na 0977570077 ili info@smartoprema.hr.
Također, ovaj proizvod je dostupan preko naše web trgovine ukoliko vam naše poslovnice nisu usput.

Ukoliko izaberete opciju "uplata na račun" poštarina je gratis bez obzira koliki je iznos kupovine. Također, plaćanje pouzećem (plaćanje dostavljaču gotovinom kod preuzimanja) iznad 300kn je također besplatno. Plaćanje pouzećem ispod 300kn iznosi 19.99kn, a plaćanje karticama 10kn. Najcesci rok isporuke je 1-2 radna dana, a za grad Zagreb nudimo dostavu unutar 3 sata, cijena 29.99kn (za odabir će te biti upitani u zadnjem koraku procesa kupovine).

Najbolje ocijenjeni proizvodi

© 2011-2021 smartoprema.hr | info@smartoprema.hr