Baseus® CRJBZ-01 Baseus Knight Metalni stalak za bicikl i motocikl

Cijena bez popusta
129,99 kn
Akcijska ušteda
20,00 kn
Članski popust
Niste prijavljeni - prijava
Za platiti
109,99 kn

Proizvod trenutno nije dostupan.


Baseus Knight je visokokvalitetni profesionalni metalni stalak za bicikle i motocikle dizajniran za jednostavnu ugradnju na upravljač. Napravljen od visokokvalitetnog i izdržljivog aluminijskog držača pogodnog za uređaje širine između 67mm - 80mm. Ima podesivi nosač koji vam omogućuje sigurno pričvršćivanje na nekoliko vrsta upravljača i okvira bicikla (28 mm - 34 mm). Također, unutarnji mekani materijal siguran je za kućište telefona, tako da možete koristiti nosač čak i bez poklopca.

 

Često postavljana pitanja

Ovaj je proizvod dostupan za preuzimanje u poslovnici Shopping Centar Prečko, Slavenskog 1.
Ukoliko ga želite preuzeti u našoj drugoj poslovnici Importanne Centar, lokal broj 69, molimo da provjerite dostupnost na 0977570077 ili info@smartoprema.hr.
Također, ovaj proizvod je dostupan preko naše web trgovine ukoliko vam naše poslovnice nisu usput.

Ukoliko izaberete opciju "uplata na račun" poštarina je gratis bez obzira koliki je iznos kupovine. Također, plaćanje pouzećem (plaćanje dostavljaču gotovinom kod preuzimanja) iznad 300kn je također besplatno. Plaćanje pouzećem ispod 300kn iznosi 19.99kn, a plaćanje karticama 10kn. Najcesci rok isporuke je 1-2 radna dana, a za grad Zagreb nudimo dostavu unutar 3 sata, cijena 29.99kn (za odabir će te biti upitani u zadnjem koraku procesa kupovine).

Najbolje ocijenjeni proizvodi

© 2011-2021 smartoprema.hr | info@smartoprema.hr