HUB 7u1 Dock za punjenje Baseus Type C crni

Cijena bez popusta
299,99 kn
Akcijska ušteda
30,00 kn
Članski popust
Niste prijavljeni - prijava
Za platiti
269,99 kn

HUB 7u1 Dock za punjenje Baseus Type C crni omogućuje prijenos dokumenata na zaslonu u 4K putem HDMI priključka. Ukoliko je spojen na tipkovnicu i miš, vaš se smartphone pretvara u pravo računalo i brže možete uređivati dokumente. Spojen na gamepad, vaš se pametni telefon pretvara u pravu igraću konzolu i možete ga emitirati na 4K televizoru (za pametne telefone koji podržavaju 4K video). Integrirani poklopac štiti USB priključak tipa C za lakši transport tijekom putovanja. 
Također će vam omogućiti povezivanje:
USB stick
čitač kartice
miš
gamepad
tvrdi disk (samo SSD up to 6 TB)
tipkovnica
USB Type-C kabel (punjenje)

Često postavljana pitanja

Ovaj je proizvod dostupan za preuzimanje u poslovnici Shopping Centar Prečko, Slavenskog 1.
Ukoliko ga želite preuzeti u našoj drugoj poslovnici Importanne Centar, lokal broj 69, molimo da provjerite dostupnost na 0977570077 ili info@smartoprema.hr.
Također, ovaj proizvod je dostupan preko naše web trgovine ukoliko vam naše poslovnice nisu usput.

Ukoliko izaberete opciju "uplata na račun" poštarina je gratis bez obzira koliki je iznos kupovine. Također, plaćanje pouzećem (plaćanje dostavljaču gotovinom kod preuzimanja) iznad 300kn je također besplatno. Plaćanje pouzećem ispod 300kn iznosi 19.99kn, a plaćanje karticama 10kn. Najcesci rok isporuke je 1-2 radna dana, a za grad Zagreb nudimo dostavu unutar 3 sata, cijena 29.99kn (za odabir će te biti upitani u zadnjem koraku procesa kupovine).

Najbolje ocijenjeni proizvodi

© 2011-2020 smartoprema.hr | info@smartoprema.hr