Baseus® CAMLT-SU01 3u1 Kabel - USB to micro USB/Lightning/Type C

Cijena bez popusta
99,99 kn
Članski popust
Niste prijavljeni - prijava
Za platiti
99,99 kn

Baseus® Visokokvalitetni pleteni USB to micro USB/Lightning/Type C kabel. Izrađen je od dvostruke pletenice - silikona i najlona, ​​a ima i ojačane priključke. Zbog ove konstrukcije odlikuje se povećanom otpornošću na lomljenje. Sva tri priključka su izrađena od kvalitetnog TPU silikona, povećavajući njihovu trajnost i obojeni su na takav način da lako možete pronaći kabel čak i pri slabom osvjetljenju. Kabel ima ugrađen remen koji vam omogućuje podešavanje dužine. Funkcija brzog punjenja 480Mbps (20V 3A max.) također će osigurati da se povezani uređaji sigurno i brzo napune. Dužina: 1.2 metra

Često postavljana pitanja

Ovaj je proizvod dostupan za preuzimanje u poslovnici Shopping Centar Prečko, Slavenskog 1.
Ukoliko ga želite preuzeti u našoj drugoj poslovnici Importanne Centar, lokal broj 69, molimo da provjerite dostupnost na 0977570077 ili info@smartoprema.hr.
Također, ovaj proizvod je dostupan preko naše web trgovine ukoliko vam naše poslovnice nisu usput.

Ukoliko izaberete opciju "uplata na račun" poštarina je gratis bez obzira koliki je iznos kupovine. Također, plaćanje pouzećem (plaćanje dostavljaču gotovinom kod preuzimanja) iznad 300kn je također besplatno. Plaćanje pouzećem ispod 300kn iznosi 19.99kn, a plaćanje karticama 10kn. Najcesci rok isporuke je 1-2 radna dana, a za grad Zagreb nudimo dostavu unutar 3 sata, cijena 29.99kn (za odabir će te biti upitani u zadnjem koraku procesa kupovine).

Najbolje ocijenjeni proizvodi

© 2011-2021 smartoprema.hr | info@smartoprema.hr