Bluetooth JBL Flip 4 zvučnik - plavi

Cijena bez popusta
849,99 kn
Akcijska ušteda
50,00 kn
Članski popust
Niste prijavljeni - prijava
Za platiti
799,99 kn

Proizvod trenutno nije dostupan.


Bluetooth JBL Flip 4 zvučnik je prijenosni vodootporni zvučnik s IPX7 standardom (30 min do 1m dubine). Trajanje baterije iznosi 12 sati, te se preko JBL Connect aplikacije može spojiti u seriju sa maksimalno tri FLIP4 modela.Po dimenzijama je širi i nešto teži u odnosu na prethodnika, ali i dalje je zadržao 40 cm pasivne jedinice, kao i mikrofon za razgovor, glasovne naredbe, te funkcije poništenja buke i jeke. FLIP4 ima poboljšanu bas jedinicu, ide dublje i ima ga više sa čime je zvuk  dobio na punoći, ali također taj bas ostaje u svojim okvirima i kad ga skoro do kraja pojačamo. Visoki tonovi su malo izdignutiji u odnosu na FLIP3, ali ne u smislu da su iritantni i da dominiraju.

Često postavljana pitanja

Ovaj je proizvod dostupan za preuzimanje u poslovnici Shopping Centar Prečko, Slavenskog 1.
Ukoliko ga želite preuzeti u našoj drugoj poslovnici Importanne Centar, lokal broj 69, molimo da provjerite dostupnost na 0977570077 ili info@smartoprema.hr.
Također, ovaj proizvod je dostupan preko naše web trgovine ukoliko vam naše poslovnice nisu usput.

Ukoliko izaberete opciju "uplata na račun" poštarina je gratis bez obzira koliki je iznos kupovine. Također, plaćanje pouzećem (plaćanje dostavljaču gotovinom kod preuzimanja) iznad 300kn je također besplatno. Plaćanje pouzećem ispod 300kn iznosi 19.99kn, a plaćanje karticama 10kn. Najcesci rok isporuke je 1-2 radna dana, a za grad Zagreb nudimo dostavu unutar 3 sata, cijena 29.99kn (za odabir će te biti upitani u zadnjem koraku procesa kupovine).

Najbolje ocijenjeni proizvodi

© 2011-2020 smartoprema.hr | info@smartoprema.hr