Tech-protect® R2 Pametni automatski auto stalak s bežičnim punjenjem 10W za vjetrobransko staklo, kontrolnu ploču i ventilaciju srebrni

Cijena bez popusta
199,99 kn
Članski popust
Niste prijavljeni - prijava
Za platiti
199,99 kn

Tech-protect® R2 Pametni automatski auto stalak s bežičnim punjenjem za vjetrobransko staklo, kontrolnu ploču i ventilaciju. Iznimno je kvalitetne izrade i služi kako bi uređaj bio siguran i stabilan u autu. Držači su podesivi po širini (max. 10cm) i obloženi fleksibilnim silikonom koji sprječava grabanje uređaja. Kliješta se otvaraju automatski pomoću infracrvenog senzora. Stalak ima opciju bežičnog punjenja (10W) za sve uređaje koji podržavaju QI standard.

Često postavljana pitanja

Ovaj je proizvod dostupan za preuzimanje u poslovnici Shopping Centar Prečko, Slavenskog 1.
Ukoliko ga želite preuzeti u našoj drugoj poslovnici Importanne Centar, lokal broj 69, molimo da provjerite dostupnost na 0977570077 ili info@smartoprema.hr.
Također, ovaj proizvod je dostupan preko naše web trgovine ukoliko vam naše poslovnice nisu usput.

Ukoliko izaberete opciju "uplata na račun" poštarina je gratis bez obzira koliki je iznos kupovine. Također, plaćanje pouzećem (plaćanje dostavljaču gotovinom kod preuzimanja) iznad 300kn je također besplatno. Plaćanje pouzećem ispod 300kn iznosi 19.99kn, a plaćanje karticama 10kn. Najcesci rok isporuke je 1-2 radna dana, a za grad Zagreb nudimo dostavu unutar 3 sata, cijena 29.99kn (za odabir će te biti upitani u zadnjem koraku procesa kupovine).

Najbolje ocijenjeni proizvodi

© 2011-2021 smartoprema.hr | info@smartoprema.hr