NILLKIN® Magnetni auto stalak s bežičnim punjenjem za ventilaciju

Cijena bez popusta
219,99 kn
Članski popust
Niste prijavljeni - prijava
Za platiti
219,99 kn

Proizvod trenutno nije dostupan.


NILLKIN® Magnetni auto stalak s bežičnim punjenjem za ventilaciju. Druga generacija Nillkin bežičnog punjača za automobile izrađena je od pažljivo odabranih materijala. Funkcija novog punjača je nadograđena. Pruža vam više slobodnog i vrhunskog doživljaja bežičnog punjenja u automobilu. Jednostavna ugradnja na ventilacijski otvor s fleksibilnom silikonskom kopčom, kopča je sigurna i stabilna. Ugrađena 360 ° rotirajuća kugla od nehrđajućeg čelika za podešavanje kuta. S jakim magnetizmom i Qi standardnim bežičnim uređajem za punjenje. 
Specifikacije proizvoda:
Model: MC016
Ulaz: 5V 2A
Izlaz: 5V 1A (MAX)
Domet prijenosa: ≤6mm
Učinkovitost punjenja: ≥70%
Standard: Standard za bežično punjenje QI

Često postavljana pitanja

Ovaj je proizvod dostupan za preuzimanje u poslovnici Shopping Centar Prečko, Slavenskog 1.
Ukoliko ga želite preuzeti u našoj drugoj poslovnici Importanne Centar, lokal broj 69, molimo da provjerite dostupnost na 0977570077 ili info@smartoprema.hr.
Također, ovaj proizvod je dostupan preko naše web trgovine ukoliko vam naše poslovnice nisu usput.

Ukoliko izaberete opciju "uplata na račun" poštarina je gratis bez obzira koliki je iznos kupovine. Također, plaćanje pouzećem (plaćanje dostavljaču gotovinom kod preuzimanja) iznad 300kn je također besplatno. Plaćanje pouzećem ispod 300kn iznosi 19.99kn, a plaćanje karticama 10kn. Najcesci rok isporuke je 1-2 radna dana, a za grad Zagreb nudimo dostavu unutar 3 sata, cijena 29.99kn (za odabir će te biti upitani u zadnjem koraku procesa kupovine).

Najbolje ocijenjeni proizvodi

© 2011-2020 smartoprema.hr | info@smartoprema.hr